Е-мейл Печат ПДФ

IMMERSIVE кубове

С новата система immersiveCUBE, основана на иновативната и надеждна DLP™ технология, eyevis осигурява високо-качествено изображение за употреба в областта на виртуална реалност и симулация както и за задълбочени работи в областта на проектирането и дизайна. В базовата си версия системата се състои от три rear-projection куба, които са разположени около наблюдателя под ъгъл 120°. Поради използването на специални прожекционни екрани с широк ъгъл на виждане се постига равномерност на яркост и цвят по цялата прожекционна област. Големият контраст и свойствата за поглъщане на странична светлина на тези прожекционни екрани позволяват  брилянтно представяне на прожектираните изображения и предотвратяват загубата на контраст от взаимно осветяващите се прожекционни екрани. Животът на лампите на прожекционните единици, базирани на  DLP™ технологията на TEXAS INSTRUMENTS, е от 8000 до 10000 часа (по информация на производителя за MTBF). Автоматичен контрол на яркостта (DSC) компенсира изменението на яркостта на лампите и така гарантира постоянна яркост на системата за дълъг период от време.

За да се осигури най-високата възможна способност за продължителна работа 24х7, кубовете също се предлагат със системи с две лампи и автоматична смяна на лампите. 

Базовата версия с три 67"" куба предлага хоризонтален и вертикален ъгъл на виждане 180°. Много компактният дизайн на системата води до изисквания за пространство от само 4.5 х 2.5 метра.Това позволява да се направят мулти-функционални приложения, като симулатори за шофиране или пилотиране без да е необходимо много пространство за инсталацията. Качествата на кубовете като здравина, разширяемост на системата и удобство при монтаж осигуряват оптимална платформа за разширяеми или подвижни симулационни системи.

immersive-Cube-System.pdf