Home DLP® Проектори
Е-мейл Печат ПДФ

Серия eyevis ESP

High-end прожектори за професионални приложения

 

Прожекторите, конструирани за широкия потребителски пазар, макар че отговарят на изискванията за надеждност, здравина и качество на изображението, са недостатъчно добри за някои от професионалните приложения. За тези цели са подходящи прожекторите на eyevis от серията ESP. Тези забележителни прожекторни устройства съчетават здравина, надеждност и отлично качество на изображението. Прожекторите са специално разработени за сложна употреба в системи за симулация. Други възможни области на приложение са навсякъде, където се изисква стабилна работа и идеално качество на изображението.

Прожекторите се предлагат в 4 стандарта резолюции:

  • ESP-XT: XGA (1024 x 768 pixels)
     

  • ESP-SXT+: SXGA+ (1400 x 1050 pixels)
     

  • ESP-HD: Full HD (1920 x 1080 pixels)
     

  • ESP-WUXT: WUXGA (1920 x 1200 pixels )

Оптическата система произхожда от rear-projection кубовете на eyevis, които са добрe познати с превъзходното качество на изображението и отличната надеждност. Също като кубовете, прожекторите от серията на

eyevis ESP се предлагат с две различни технологии на използваните източници на светлина : с UHP прожекторни лампи или LED. Всички компоненти на прожекторите са избрани с оглед тяхната възможност за продължителна професионална работа и доказаната им надеждност в приложения по цял свят. Солидният дизайн на прожекторите с метален корпус позволява използването им в среди със силни вибрации и при симулации с движение.
С няколко допълнителни разширения, прожекторите могат да бъдат надградени за приложения в полето на стерео-прожектиране, симулации с нощно виждане и оптимизирана употреба в много-канални приложения. Удобните софтуерни инструменти позволяват лесна и прецизна калибрация на системите, използващи повече от един прожектор.

с лампи

ESP-UHP-Series.pdf

с LED технология

ESP-LED-Series.pdf