Home Аксесоари DVI Трансмисия
Е-мейл Печат ПДФ

DVI Трансмисионни системи

Високо качество на продуктите на най-добра цена

Като лидер в производствотоа и интегратор на голямо екранни системи, ние събрахме през миналите години богатство от опит в областта на предаване на образи и сигнали данни. Това ноу-хау ние искаме да предадем на теб. Сериите ЕYE-оптични кабели включва всичко, от което имаш нужда за изграждане на пътищата на сигнала за предаване на DVI сигнали. В допълнение на медни и файбър оптични кабели с различна дължина, ние предлагаме разнообразие от удължаващи системи, цифрово-аналогови конвертори и DVI Dual Link удължаващи системи. 


 


EY-CV-DA-1

Дигитално-аналогов Adapter

Този DVI конвертор преобразува компютърни DVI сигнали в аналогови така че аналогови изобразяващи устройства без DVI изходи може да бъдат лесно свързани към персонален компютър и ноутбук с цифров изход.

EY-CV-DA1.pdfEY-DQL

DVI Dual Link удължена система

Серията EY-DQL  с файбър оптично кабела система позволява dual-link  цифрови дисплеи на увеличено разстояние до 100 метра (330 фита)  от източника чрез TMDS предаване на цифрови сигнали.

EY-DQL.pdfEY-DSL-100

Оптична DVI система  удължена до 1000 metres (разглобяем тип)

Оптичнната кабелна система EY-DSL-100 позволява вашия цифров дисплей да се отдалечи на разстояние до 1000 метра (3300 фита) от източника чрез TMDS предаване на цифрови сигнали със само един файбър.

EY-DSL-100.pdf


EY-EXT-xx

High-End DVI удължен кабел

EY-EXT-xx е цифров DVI меден кабел за свързване на елементи с DVI интерфейс на дълго разстояние и за отлично качество на картината. Този кабел предава TMDS сигнали и позволява максимална резолюция от
1920 x 1080 pixels при ~60Hz."

EY-EXT-xx.pdf


EY-M1-100-xx

Оптичен удължен кабел (Фиксиран тип)

Тази уникална система оптични кабeли позволява вашия цифров монитор да работи отдалечен на разстояние до 300 метра от източника без никакво допълнително захранване, базирано на DVI стандарта.

EY-M1-100-xx.pdf


EY-M1-201-TR

DVI Удължител чрез 4 оптични канала LC Duplex Connector.

Разширява DVI връзка до 500 метра.
Високо качество, висока резолюция на предаването на сигналите на образа на дълго разстояние.

EY-M1-201-TR.pdf


EY-MOL-xx

DVI Cable

Високо качествен меден DVI кабел. Предлага се в различни дължини.

EY-MOL-xx.pdf


EY-S1-200-xx

Оптичен удължен кабел (Разглобяем тип)

Системата оптични кабели на eyevis EY-S1-200-xx позволява вашия плосък панелен дисплей да работи отдалечен на разстояние до 1000 метра от източника чрез TMDS предаване на цифрови сигнали.

EY-S1-200-xx.pdf