Home Аксесоари Постаменти
Е-мейл Печат ПДФ

Постамент за кубовете на eyevis

Освен стандартните постаменти за кубовете на eyevis, които се предлагат във височина по желание, eyevis осигурява и специални постаменти на релси или такива с поглъщане на вибрацията. Със системата на релси, стената от кубове на еyevis може да бъде монтирана директно пред стена на сграда с възможност за преместване напред и назад за поддръжка и обслужваща дейност. Вибрационно поддържащите основи може да се регулират според специфичните вибрационни условия на обекта.

Vibration_absorbing_Basement.pdf

LCD ракове за дисплеи

Идеално и просто решение за вашата контролна зала - ракове за дисплеи и поставки от eyevis.

Този дисплей рак може да се използва за почти всяка ширина и височина. Дисплеят може да бъде позициониран самостоятелно и с възможност за промяна на позицията, което позволява инсталация на дисплеи в непосредствена близост, без необходимост от съобразяване разстояние между тях. Дисплей раковете са изключително устойчиви и могат да бъдат доставени на колела. Няма нужда от допълнителна облицовка за стената, ракът може даже да бъде поставен в средата на стаята.

Ракът се предлага в различни цветове, може дори да бъде изработен в цветна версия съобразно конкретен корпоративен дизайн. Разбира се, ракът има вградени канали за окабеляване.

Устройства за монтаж на LCD стени

eyevis осигурява различни възможности за монтаж на стени за дисплеи от серията EYE-LCD. За версията модулни LC дисплеи се предлагат и дръжки с достъп отпред, които позволяват движение на отделните дисплеи в матрицата от LCD в матрицата на видео стената.