Home Контролери за видеостени
Е-мейл Печат ПДФ

КОНтролери за управление на системи
за представяне на информация

Графичните контролери осъществяват контрола и връзката на входовете и изходите в голямоекранни системи като видеостени и други цифрови инсталации за представяне на информация. Тези устройства осигуряват необходимите входове за сигнали и съответните изходи за изобразяване на подадената от източниците информация върху екраните на свързаните дисплеи.

Графичният контролер обикновено генерира един общ  десктоп от екраните на всички дисплеи от видеостената, така че потребителят има един голям екран за визуализация на информация от различни източници, в прозорци от всякакъв размер, навсякъде по екрана на стената.


Netpix Серия

Графичните контролери на eyevis от серията Netpix са специално проектирани за специализиран контрол на видеостени в контролни зали. Контролерите от серията Netpix се специфицират съгласно изискванията на конкретната система. Потребителят може да избира от набор входни карти, осигуряващи свързаност за почти всеки тип сигнал. Броят на входните и изходни карти може да се увеличи посредством използването на допълнително шаси към контролера.
С Netpix IP Decoder Unit даже е възможно да се свърже IP video streams директно към контролера без нужда от отделен декодер за stream-а.

Netpix контролерите използват само висококачествени сървърни компоненти за гарантиране тяхното безупречна работа и надеждност за работа в режим 24х7. Още по-висока надежност се постига с използване на резервирани варианти на контролерите.


EYE-4-SPLIT

EYE-4-SPLIT е самостоятелен контролер за видеостена, който има стандартен единичен или dual-link DVI вход и може да изобразява сигнала върху до 4 дисплея. 

 

 

 


EWS 200

Системите EWS-200 на eyevis са Windows базирани висококачествени 3D системи. Проектирани специално за изобразяване на 3D процеси на дисплеи с много висока резолюция.

Най-новите версии на Direct X и Open GL позволяват работа на системата със сложни 3-измерни приложения.

 

 

 


Multi-Viewer

Този продукт е Microsoft Windows базиран multi graphic s card контролер. Системата е проектирана за прецизно изобразяване на сигнали от четири различни източника - HDMI, DVI, VGA или RGB - на един или два монитора.