Home За нас
Е-мейл Печат ПДФ

Уважаеми посетителю,


Добре дошъл на страниците на този сайт, създаден с желание да бъдем полезни при Вашия избор на дисплеи за професионална употреба и изграждането на Вашата DLP, LCD или LED видеостена.


Ние от Комикон, базирайки се на нашия повече от 10-годишен опит в областта на проектирането, изграждането и подръжката на видеостени, изпълняваме  следните дейности:

  • Проектиране на видеостени – от сертифицирани проектанти, в необходимия обем на проекта;
  • Доставка, инсталация, настройка и пуск на оборудването, включително ергономично оформяне на системата – от квалифицирани, обучени от производителя специалисти;
  • Гаранционна и следгаранционна поддръжка и сервиз на оборудването – съгласно изискванията на производителя и съобразно желанията на клиента;
  • Доставка на консумативи и резервни части.

 

Комикон е фирма за индустриална автоматизация, създадена преди 25 години, с богат опит и множество успешно реализирани проекти.


Специализацията ни като доставчици и интегратори на дисплеи и друго оборудване за изграждане на видеостени и визуализация на информация е естествено продължение на основната ни дейност.


Комикон работи в съответствие със сертифицираната ни система за управление на качеството по ISO 9001 и сигурността на информацията  по ISO 27001, включително и за дейностите по доставка, изграждане и поддръжка на видеостени.