Е-мейл Печат ПДФ

NPX4800-IPD8 -
IP декодер за контролер netpix 4800

Описание на продукта

Новото решение на eyevis за IP streaming видео декодиране представлява ново поколение универсално декодиране на IP streams от камери, кодери и DVRs по видео IP мрежа. Това напълно цифрово решение за декодиране на сигнали от IP камери от системи за наблюдение осигурява много предимства, като изобразяване на сигнали от много камери върху екрана на видеостената.

NPX4800-IPD8

Конфигурация

Чрез отворената архитектура на фамилията NPX4800 решението с IPD  декодиране може да се използва във всички NPX4800 системи. Възможно е смесването на много входни платки, т.е. платки за аналогови видео входове или платки за RGB/DVI входове заедно с IPD декодери. Резултатът е много мощен контролер с много различни видове входове, без използване на друга система. IPD декодерите могат също да се използват и с по разширителни шасита за декодиране на повече от 100 потока в един контролер. Поради това предимство бъдещи подобрения на контролера се осъществяват много лесно без необходимост от промяна на целия хардуер.

Основни предимства

Настройката и конфигурацията на всеки IPD8 и каналите може лесно да се осъществи с eyecon софтуера. Всички настройки се извършват с drag & drop без редактиране на файлове. Възможни за и промени в конфигурациятаи по време на предаването.

  • Поддръжка на хиляди камери

  • Динамично виртуално превключване на всяка камера към канала на декодера

  • Бързо превключване между камерите

  • Динамично използване на наличните декодери или статичен режим.

  • Преглед на всички камера/енкодер източници в кастомизиран списък

  • Поддръжка за допълнителни коментари за всяка камера

  • Свободно означаване на всеки източник и OSD поддръжка

  • API за лесно интегриране и поддръжка на много различни софтуерни решения за видео управление.

Декодиране

IP декодерът е снабден с два мощни процесора, с които може да се обработват до 8 потока с резолюция в D1 качество  и 25/30 frames/s;

8хН264 потока с качество D1/ на IPD.  До 2хHD (или 4х мащабирани HD). Поддържат се и потоци с мегапикселова резолюция при 25/30fps.

 

NPX4800-IPD8.pdf

 

 

NPX 4800 System with:

1x NPX4800
2x NPX4800-EXP
1x NPX4800-IPD8
(From bottom to top)