Home Виртуална реалност и 3D симулации 3D стерео кубове със задно проектиране
Е-мейл Печат ПДФ

eye-Cube3D

Digital Stereo DLP™- Rearprojection Cube

С новата 3D rear-projection система на eyevis  успешната серия кубове на eyevis "влиза" в третото измерение. Съвместно с 3D експерти от INFITEC в Улм (Германия) eyevis разработи специални прожектори за висококачествена и надеждна визуализация на триизмерни изображения.Тези прожектори постигат добра осветеност, идеална селективна острота и забележителна еднородност на цветовете.

 

Известният модулен и компактен дизайн на гамата кубове на eyevis позволява изграждането на дисплейни системи  за 3-измерни стерео приложения от почти всякакъв размер. Благодарение на прецизното разделение на образа в системите INFITEC без смесване и високия контраст на екраните, които са нечувствителни към условията на осветяване, 3D кубовете на eyevis произвеждат образи с впечатляваща визуална дълбочина. Широкият ъгъл на виждане осигурява идеална гледка на образ без трептене за всеки, застанал пред кубовете.

3D куба на eyevis използва 2 отделни прожектора за изобразяване на двойка образи и осигурява два отделни DVI входа за стерео изображенията. Следователно почти всеки 3D софтуер може да се използва като източник на сигнал без необходимост от допълнителни драйвери.

 

Много краткото време за обработка и представянето на изображението без трептене при честота 60Hz  позволява използването на 3D кубовете на eyevis за работа с приложения в реално време. Кубът е проектиран специално за симулатори на виртуална реалност за обучителни и изследователски цели, но може да бъде използван също и в презентационната сфера за шоуруми или "immersive" CAD работни станции. Благодарение на изискванията за малко пространство, niski температурно натоварване и шум, а също и на модулния дизайн 3D кубът на eyevis предлага съвсем нови възможности за планиране и реализация на гъвкави системи за виртуална реалност с високо качество.

Предлагани версии:

  • EC-3D-67-SXT+ -CP (CrossPrism Screen)

  • EC-3D-67-SXT+ -BB (BlackBead Screen)

eyevis_3D_Cube.pdf